A&R Works Oy Ab

A&R Works har under de senaste 20 åren utvecklats till en ledande aktör inom skärning, kapning och bearbetning av elisolationsmaterial i hårdplast. Vår maskinpark består bl.a. av enheter för 3- och 5-axlig bearbetning samt vattenskärare. Vi har en gedigen erfarenhet av att producera fullständiga isolationsmaterialpaket för lindning, tillverkning och sammansättning.

Vi erbjuder även prototypsservice, där vi kan tillverka små serier snabbt och förmånligt enligt era önskemål. Vi lagerför vanligt använda isolationsmaterial och via våra samarbetspartner kan vi snabbt leverera även mindre vanliga material enligt era önskemål.

SWG Video

Med gemensam kraft

Star Works Group Oy Ab (SWG) är en koncern bestående av sex företag verksamma inom den elektrotekniska branschen. Vi har kontor och produktion i Finland, Estland och Polen. Våra enheter i Finland är belägna i Träskända och Eura. I Estland verkar vi produktionsutrymmen i Jüri söder om Tallinn. Vår polska fabrik ligger i Smolec i närheten av Wroclaw. Vår personal på 80 engagerade experter gör allt för att betjäna er och era specialbehov på bästa tänkbara sätt.

Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och underleverantörstjänster för tillverkning av elmotorer, transformatorer, generatorer, övrig apparatur och kablar. Vi betjänar även företag inom verkstads- och servicesektorn samt grossister.

Vi samarbetar med ledande tillverkare och leverantörer. Vår lager- och grossistverksamhet erbjuder ett mångsidigt urval av råmaterial och produkter. Ett brett sortiment, flexibla orderkvantiteter, hög kvalitet och snabba leveranstider är vår garanti för en förstklassig service.

Följ med vår solenergiproduktion

Star Works Group har tagit ett betydande steg mot mer miljövänlig elproduktion. I april 2018 installerades 132 solpaneler på Järvenpää kontorets tak. Panelerna har en nominell effekt på 32,46 kWp. Den beräknade elproduktion per år är 32 000 kWh. Följ med vår solenergiproduktion.

A&R Works Oy AbEmalikatu 2FI-04440 JärvenpääFINLAND

FO number: 0684750-1Tel: +358 20 743 2330Email: tilaus(at)a-rworks.fi

Member of the Star Works Group